Ga naar de inhoud

Plattegronden

Voor bezoekers van een park begint de voorpret vaak al thuis bij het bekijken van een plattegrond. Deze plattegrond moet de sfeer van de locatie uitademen en de bezoeker al meetrekken in de beleving en sfeer die het park uitademt.

Artist impressions

Een Artist impression of artistieke impressie is een illustratie om een object of situatie af te beelden waar nog geen afbeelding van bestaat. 

Digital murals

Een Digital mural (ook wel digitale muurschildering) is een kunstwerk dat direct op een muur is aangebracht. Erg belangrijk is dat de elementen van de bestaande ruimte een symbiose vormen met de mural.

Inge Meester van SamenMeester droomt van een plek waar zij samen kan werken met diverse professionals en specialisten die de visie en werkwijze van SamenMeester ondersteunen. Heeft een holistische benadering waarbij werkomgeving, voeding, een vitaal lichaam en mindset de rode draad zijn. alle elementen van deze droom vloeien samen in 1 beeld waarin natuur, bewustzijn, ontspanning en leren centraal staan

Concept design

Een Concept design is een belangrijk onderdeel bij een conceptontwikkeling. Een goede visualisatie kan in één of meerdere beelden een plan of idee vertellen of samenvatten.